Kan ikke uploade min video - hvad gør jeg galt?

I øjeblikket understøtter vi kun MP4 videoformat, som fx er det en Iphone filmer i. Dog skal du være opmærksom på at din video maks må fylde 25MB, så benytter du en iphone eller et andet program til at optage skal du sikrer dig at det ikke optager i for høj kvalitet. Det kan du på en Iphone ændre i indstillingerne. Har du optaget i for høj kvalitet kan du benytte Quicktime til at konvertere til lavere kvalitet så den fylder mindre. Det samme gælder hvis du skal konvertere fra et andet format til MP4. Vi arbejder døgnet rundt på at kunne håndtere alle formater så det bliver let for alle, men i mellemtiden bliver du desværre nødt til at konvertere.  Til både mac og pc kan du fx benytte dette program til at konvertere til MP4 format: www.iskysoft.us