Jeg har problemer med at oprette mig - hvad gør jeg?

I langt de fleste tilfælde skyldes det en browserfejl.

Vi forsøger at optimere Talentbird til så mange browsere som muligt, men udvikling mv., gør, at der kan opstå problemer fra tid til anden.

Bruger du Internet Explorer, er det altid en god idé at bruge en anden browser, da den er problematisk at udvikle til.

Vi anbefaler Google Chrome, som du kan downloade her; https://www.google.com/chrome/browser/desktop/

Det kan også skyldes andre ting, så vi hører generelt meget gerne fra dig hvis du oplever problemer; benyt gerne kommentarfeltet i talentbird, eller skriv til os på info@talentbird.dk, Husk at oplyse dit Styresystem, fx Windows 10, OS X El Capitan, samt din browser, fx Internet Explorer, Google Chrome, Firefox mv.