Er jeg 100% anonym som talent hos Talentbird?

Ja, din profil bliver aldrig delt med virksomheder, som du ikke ønsker skal se, at du er medlem. Du skal dog sikre dig at have indtastet virksomhedens navn i boksen “Send aldrig til” under dine præferencer i din Talentbird profil. Du kan fx. skrive din nuværende arbejdsgiver.

Vi skjuler dine personlige informationer (Navn, Telefon nr. & Email). Disse data er noget du giver adgang til når virksomheden kontakter dig personligt.

Det skal også siges at hvis du skriver navnet på et personligt website i din profil vil folk være i stand til at finde dig ved blot at søge efter det.

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Article is closed for comments.
Powered by Zendesk