Hvordan udfylder jeg lettest min profil?

Du kan trække det meste fra din Linkedin profil,  hvilket gør det meget hurtigt at udfylde din Talentbird profil. Når du opretter dig som bruger, kommer du først ind i et velkomstflow, som vil hjælpe dig med dette. Dette velkomstflow kan du altid tilgå igen nederst til venstre i din Talentbird profil. Husk, at du først skal downloade pdf versionen af din Linkedin profil; det gøres direkte i din Linkedin profil.