Jeg kan ikke få importen af mit Linkedin CV til at virke - hvad gør jeg?

Du skal huske, at det kun er pdf versionen af din Linkedin profil, der vil virke. Du kan altså ikke uploade dit ‘normale’ cv. Har du stadig problemer,skal du i dine Linkedin-indstillinger stille sproget til enten Dansk eller Engelsk. Er det dette der er fejlen, kan du se, at visse titler i dit Linkedin CV står på et andet sprog end Dansk eller Engelsk. Hvis du stadig ikke kan få det til at virke, så skriv til os på info@talentbir.dk og forklar hvad der sker. Så skal vi nok hurtigt sørge for, at du bliver flyvende.