Jeg har glemt mit brugernavn eller password - hvad gør jeg?

Hos Talentbird skal du ikke huske nye passwords.

Så enten har du oprettet dig med din mail og dit Linkedin password, hvorfor det er hos LinkedIn, at du skal have et nyt passeword, hvis du har glemt det.

Alternativt har du fået tilsendt et link til din mail, som er din adgang til Talentbird.

Du kan altid gå til loginsiden https://jobseekers.talentbird.dk/login og indtaste din mail og få tilsendt et nyt link, der vil logge dig direkte ind. Så vil du blive logget ind automatisk, indtil du næste gang clearer din browserhistorik.

Virker dette ikke, er det Linkedin løsningen du skal benytte.