Hvordan trækker jeg mine informationer fra Linkedin?

I velkomstflowet, lige når du har oprettet dig på Talentbird, er der en guide, som hjælper dig med at uploade pdf versionen af din Linkedin profil.

OBS: Bemærk, at du ikke kan uploade dit eget CV.

Pdf versionen af din linkedin profil finder du ved at klikke på den lille pil til højre for knappen i toppen af din Linkedin profil “View profile as”.Her er der et link hvor du kan downloade pdf’en. Når du har downloadet den, kan du i step 2 i velkomstflowet i Talentbird uploade den.

Bemærk, at din sprog i dine Linkedin indstillinger enten skal være sat til Dansk eller Engelsk. Har du lukket velkomstflowet ned, kan du altid tilgå det igen til venstre i bunden af din Talentbirdprofil.