Retningslinjer for behandling af personoplysninger samt brugen af Talentbird

Som bruger af Talentbird.dk, Talentbird systemet, samt Talentbirds fora, Facebook samt Linkedin sider, accepterer du nedenstående retningslinier.

Når du klikker dig ind på Talentbird.dk, før og efter indlogning, indsamler vi oplysninger om dig som person. Nedenfor kan du læse om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondata politik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet.

Hvilken information indsamler vi om dig?

Den information vi indsamler om dig kan deles i to kategorier:

1. Oplysninger vi kan henføre til dig som person

1.1 Herunder oplysninger som du selv indtaster og/eller trækker fra 2. partssystem.

1. Ikke-personlige oplysninger

1. Personhenførbare oplysninger

Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger.

Alle er velkomne til at besøge Talentbird.dk, men for at få det fulde udbytte af alle funktioner og tilbud er det i en række situationer nødvendigt at du identificerer dig.

1.1 Nyhedsbreve/permissions

Så længe du er medlem har du givet os en servicepermission, der giver os ret til at sende dig informationer der er relevant for din brug af vores service på talentbird. Dette indbefatter blandt andet; virksomheder der vil i kontakt med dig i henhold til dine konkrete kompetencer og præferencer, statistik og anden information omkring vores service.

1.2 Anonymitet

Du er som udgangspunkt anonym som jobsøger på Talentbird og de virksomheder du ikke ønsker skal kunne søge dig frem, vil umiddelbart ikke være i stand til det. Dette kræver dog at du har udfyldt disse virksomheder i boksen ‘send aldrig til’ og det er vigtigt at påpege at dette udelukkende er dit eget ansvar, deslige at du har indtastet virksomhedens navn korrekt. Talentbird kan dog heller ikke holdes ansvarlig for videregivelse af dine oplysninger fra 2. part og/eller eventuelle fejl i algoritmen der i sjældne tilfælde kan føre til at dine oplysninger bliver delt med en virksomhed du ikke har ønsket.

1.3 Login funktion

Som Talent kan du logge ind på Talentbird.dk, hvis du ønsker at foretage ændringer på din profil. Som virksomhed kan du logge ind, hvis du ønsker at søge på Talenter i din database.

1.4 Din profil og præferncer

For at vi kan yde vores service og matche relevante talenter med jobmuligheder er det en nødvendighed at talent som virksomhed har udfyldt minimumskravet af deres profil.

1.5 Spørgeskemaer

For at vide mere om vores brugere gennemfører vi indimellem spørgeskemaundersøgelser på Talentbird.dk – her blandt for Talenter og virksomheder. Det kan være forskelligt, hvad der bliver spurgt om i disse undersøgelser, men du kan altid vælge at deltage uden at oplyse hvem du er – ligesom det er helt frivilligt om du vil svare på spørgsmålene. Grunden til at vi gennemfører undersøgelserne er for at forbedre brugeroplevelsen hos Talentbird, derfor sætter vi pris på din deltagelse.

1.6 Konkurrencer og særlige tilbud

Fra tid til anden har vi konkurrencer på Talentbird.dk og vi indsamler i den forbindelse typisk navn og e-mail. Hvis denne information deles med andre virksomheder vil dette klart fremgå i konkurrencen. Det kan være en forudsætning for deltagelse at du accepterer, at Talentbird.dk eller andre må kontakte dig efterfølgende. Dette vil tydeligt fremgå i konkurrencen. Deltagelse i konkurrencer og er altid frivillig.

1.1.1 Oplysninger du selv indtaster og/eller trækker fra 2. part

For at vi kan levere vores service på Talentbird, er det nødvendigt at du indtaster og/eller trækker et minimum af personlige oplysninger i din/jeres profil. Ved at indtaste og/eller trække denne data til din/jeres Talentbird profil, godkender du at Talentbird må bruge disse oplysninger til at levere vores service og dermed dele disse med 2. og 3. part.

Talentbird er ikke ansvarlig for de oplysninger som du/i indtaster og/eller trækker fra 2. part, og du er dermed selv ansvarlig for at de til enhver tid overholder den i landet gældende lovgivning.

2.0 Ikke personlige oplysninger

På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på Talentbird.dk. Ingen af disse oplysninger er det muligt at spore til dig som person, men alene til den computer, hvorfra du har opnået adgang.

2.1 Cookies

På Talentbird.dk benytter vi cookies til at gøre din oplevelse på Talentbird.dk bedre, samt at gøre vores service mulig.

En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser og som kan læses af Talentbird.

En cookie indeholder information såsom f.eks. dine indstillinger på computeren, indhold af en indkøbskurv, interne serverdata eller andre data brugt af vores server. Cookies er ikke programmer, der kører på din maskine, men små stumper tekstdata, der sendes frem og tilbage til og fra din computer. Cookies er hverken spyware eller virus.

Vi skelner mellem om cookien forsvinder, når du lukker din browser (sessions-cookies) eller om de bliver gemt på din computer (blivende cookies).

Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.

Vi sætter kun blivende cookies for at kunne gøre dit besøg på Talentbrid.dk så godt som muligt. Sessions-cookies forsvinder når du forlader vores domæne.

Det er ikke muligt at bruge vores service på Talentbird uden brug af Cookies, så i brugen af Talentbird, godkender du samtidig vores brug af Cookies.

2.2 Generel dataindsamling

Vi indsamler generel data om vores brugere. Denne data kan dog ikke henføres til konkrete personer, men er udelukkende samlet, generel statistik. Talentbird forbeholder sig retten til at videregive disse generelle oplysninger til 2. og 3. part.

3.0 Samarbejdspartnere og foreninger

For at vores service skal være mulighed laver Talentbird løbende samarbejder med diverse samarbejdspartnere. Dette kan være talentnetværk, virksomhedsnetværk, a-kasser, foreninger, 2. parts virksomheder og deres netværk, samt generelle virksomheder. Af samarbejdsmæssige årsager, forbeholder Talentbird sig retten til at holde de konkrete virksomheder i netværket fortrolige.

Talentbird benytter sige yderligere af forskellige services til at levere vores service fyldestgørende.

Google

1600 Amphitheatre Parkway

Mountain View

CA 94043, USA

Facebook

1601 S California Ave

Palo Alto, California

94304, USA

Crazy Egg, Inc.

16220 E. Ridgeview Lane

La Mirada, CA 90638

Linkedin Corp.

2029 Stierlin Court Mountain View

CA 94043

Mixpanel

405 Howard St, Floor 2

CA 94105

I forbindelse med brugen af ovennævnte systemer anvendes cookies.

Følgende samarbejdspartnere sælger eller videregivere vi oplysninger til, hvis den pågældende tjeneste benyttes:

Bemærk, at i forbindelse med diverse konkurrencer og afstemninger kan videresalg af opsamlede Leeds forekomme. Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig.

Bemærk, at listen over samarbejdspartnere opdateres løbende. For yderligere oplysninger om samarbejdspartnere, kan info@talentbird.dk kontaktes.

4.0 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Ifølge 'Persondataloven' skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har kun få medarbejdere adgang til registrerede brugerdata på Talentbird.dk.

Talentbird videregiver eller sælger under ingen omstændigheder dine personlige oplysninger.

Vi kan dog ikke garantere fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Andre kan uberettiget tiltvinge sig adgang til beskyttede data, når data sendes og opbevares elektronisk. Så selvom vi forsøger at beskytte oplysningerne bedst muligt, kan vi ikke garantere for sikkerheden af de afgivne oplysninger. Du sender derfor dine data på eget ansvar. Vi krypterer dog alt vores data via en sikker SSL forbindelse.

5.0 Ansvarsfraskrivelse

Talentbird kan ikke holdes ansvarlig for hverken information og eller handlinger fra enten et talent eller en virksomhed i deres omgang i Talentbird systemet og på Talentbird.dk og eller andre medier der kan relateres til Talentbird.

Brug af Talentbird og services foregår entydende på eget ansvar for både talent og virksomhed og Talentbird kan ikke holdes ansvarlig for mistet job, misset jobmulighed eller andet der kan tænkes henført til services på talentbird.dk

6.0 Din accept

Du accepterer ovenstående retningslinjer, når du besøger Talentbird.dk.

7.0 Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte Talentbird på info@talentbird.dk.